| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat | 

| Autor | Wiadomość | 

| senny_mojrzesz 

| 

|  Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 8:29 pm    Temat postu: liga 4-sprawdzająca (sezon6) |   |  
				| 
 |  
				| tabela aktualizowana co poniedziałek ,chyba że znajdzie się czas też w inne dni. 
 | nick | rozegrane partie | zdobyte punkty | wygrane | remisy | przegrane | przegrane walkowerem |  | 1.Arczi217 | 10 | 30 | 10 | 0 | 0 | 0 |  | 2.konweg | 10 | 21 | 6 | 0 | 3 | 1 |  | 3.krysztalll | 10 | 18 | 4 | 0 | 6 | 0 |  | 4.Shadowdoknedzy | 10 | 18 | 5 | 0 | 3 | 2 |  | 5.Klavy | 10 | 14 | 3 | 0 | 5 | 2 |  | 6.nemmerle5 | 10 | 0 | 0 | 0 | 0 | 10 | 

legenda(wyjasnienie oznaczen w tabeli itp.)
 rozegrane_partie\zdobyte punkty\wygrane\remisy\przegrane\przegrane_walkowerem\ roznica_kropek\zdobyte_kropki\stracone_kropki
 ciemnoczerwony_pogrubiony_podkreslony - mistrz
 niebieski_pogrubiony- awans
 pomarańczowy_pogrubiony- spadek
 pogrubiony fioletowy- wykluczenie lub szansa na gre w nizszej lidze w nastepnym sezonie
 brazowy - mecz barazowy o awans lub o pozostanie
 zielony lub (p) - zrezygnowal z następnego sezonu,nie potwierdzil udzialu lub pauza za sprawianie problemów
 [url=][/url]

Ostatnio zmieniony przez senny_mojrzesz dnia Nie Maj 19, 2013 5:48 am, w całości zmieniany 19 razy
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Klavy 

| 

|  Wysłany: Pon Maj 04, 2009 10:07 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Cześć Chłopaki, 
 ostatnio u mnie z czasem nie za ciekawie - przepraszam Was za to. Jutro bardzo chętnie nadrobie zaległości. Moje GG: 4421197.

Pozdrawiam,
 Klavy
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| Klavy 

| 

|  Wysłany: Wto Maj 05, 2009 7:12 pm    Temat postu: Do Arczi |   |  
				| 
 |  
				| Cześć, 
 wywaliło mnie ze Szkraba - możesz się do mnie odezwać raz jeszcze w celu gry jutro? (teraz znowu nie mogę się zalogwać)

Pzdr,
 Klavy
 |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| shadowdoknedzy 

| 

|  Wysłany: Pon Lip 20, 2009 6:51 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Mam problema bo chcialem sie ustawic ale nie mam kilku nr gg do ludzi - gdzie to moge znalesc? |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| twister 

|  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

| shadowdoknedzy 

| 

|  Wysłany: Wto Sie 04, 2009 7:59 pm    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| przegladalem wlasnie forum i w sumie widzialem ze juz ktorys raz z kolei piszesz takiej lamie jak ja ten link XD milo, ze ktos o tym pamieta  |  | 

| Powrót do góry |  | 

|  | 

|  |